Om os

Selskabsstiftelse

Boligadvokat

Ægtepagt & testamente

Øvrige ydelser

Advokat Daniella Hedehøj

Efter have arbejdet som advokatfuldmægtig hos Moalem Weitemeyer Bendtsen og herefter advokatfuldmægtig og advokat hos Bech-Bruun, fik jeg lyst til at kaste mig ud i livet som selvstændig.

Jeg finder det inspirerende at arbejde sammen med passionerede mennesker; uanset hvad deres passion måtte være. Derfor er mit fokusområde at rådgive iværksættere, nyopstartede virksomheder og selvstændige.

Jeg beskæftiger mig dog også en hel del med privatret, såsom rådgivning i forbindelse med boligkøb og boligsalg, lejeret og i et vist omfang også familieret.

Det er vigtigt for mig, at jeg rådgiver mine kunder i øjenhøjde. Jeg gør derfor meget ud af, at rådgivning faktisk er til at forstå.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, så kan vi aftale et møde over en kop kaffe og en gratis, uforpligtende snak.

Du kan læse lidt mere om, hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med på min LinkedIn.

Advokatfuldmægtig Mansour Bandri

Jeg har altid haft interesse for iværksætteri, og har selv været selvstændig med flere forskellige virksomheder og inden for flere forskellige områder.

Min rejse til advokatbranchen startede med en bachelor i HA.Jur. fra CBS. Jeg har derfor en god portion forståelse for det økonomiske aspekt af det at drive virksomhed, hvilket jeg altid forsøger at inkorporere i min rådgivning af kunderne.

I 2018 blev jeg ansat som advokatfuldmægtig hos advokatfirmaet Hedehøj.

Da jeg selv har været selvstændig det meste af mit arbejdsliv, så beskæftiger jeg mig primært med iværksættere og selvstændige.

Jeg har passion for at hjælpe virksomheder igennem deres opstart, ved at benytte den erfaring jeg selv har oparbejdet.

Jeg arbejder primært med erhvervsrådgivning, herunder de selskabs- og konkursretlige regler, samt udarbejdelse af erhvervskontrakter. Jeg yder også rådgivning i forbindelse med privates og virksomheders gæld til Gældsstyrelsen og arbejder i et vist omfang ligeledes med skatte- og afgiftsager.

Hvis du har behov for at få vurderet din sag, står vi altid til rådighed til at mødes over en kop kaffe til en gratis og uforpligtende snak.

Du kan læse lidt mere om, hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med på min LinkedIn.

Det siger vores kunder

Kontakt os uforpligtende