Om os

Advokat Daniella Hedehøj

Efter have arbejdet som advokatfuldmægtig hos Moalem Weitemeyer Bendtsen og herefter advokatfuldmægtig og advokat hos Bech-Bruun, fik jeg lyst til at kaste mig ud i livet som selvstændig. Jeg finder det inspirerende at arbejde sammen med passionerede mennesker; uanset hvad deres passion måtte være. Derfor er mit fokusområde at rådgive iværksættere, nyopstartede virksomheder og selvstændige.

Jeg beskæftiger mig dog også en hel del med privatret, såsom rådgivning i forbindelse med boligkøb og boligsalg, lejeret og i et vist omfang også familieret. Det er vigtigt for mig, at jeg rådgiver mine kunder i øjenhøjde. Jeg gør derfor meget ud af, at rådgivning faktisk er til at forstå.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, så kan vi aftale et møde over en kop kaffe og en gratis, uforpligtende snak.

Du kan læse lidt mere om, hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med på min LinkedIn.

Advokat Mansour Bandri

Jeg har altid haft interesse for iværksætteri, og har selv været selvstændig med flere forskellige virksomheder og inden for flere forskellige områder. Min rejse til advokatbranchen startede med en bachelor i HA.Jur. fra CBS. Jeg har derfor en god portion forståelse for det økonomiske aspekt af det at drive virksomhed, hvilket jeg altid forsøger at inkorporere i min rådgivning af kunderne.

I 2018 blev jeg ansat som advokatfuldmægtig hos advokatfirmaet Hedehøj. Da jeg selv har været selvstændig det meste af mit arbejdsliv, så beskæftiger jeg mig primært med iværksættere og selvstændige. Jeg har passion for at hjælpe virksomheder igennem deres opstart, ved at benytte den erfaring jeg selv har oparbejdet.

Jeg arbejder primært med erhvervsrådgivning, herunder de selskabs- og konkursretlige regler, samt udarbejdelse af erhvervskontrakter. Jeg yder også rådgivning i forbindelse med privates og virksomheders gæld til Gældsstyrelsen og arbejder i et vist omfang ligeledes med skatte- og afgiftsager.

Hvis du har behov for at få vurderet din sag, står vi altid til rådighed til at mødes over en kop kaffe til en gratis og uforpligtende snak.

Du kan læse lidt mere om, hvad jeg tidligere har beskæftiget mig med på min LinkedIn.

Advokat Tom Hedegaard

Jeg er uddannet jurist fra 2012 fra Københavns Universitet og har 12 års erhvervserfaring med ansættelsesret fra fagforeningen Djøf. Udover denne erfaring har jeg de seneste 4-5 år drevet et par selvstændige projekter ved siden af fuldtidsjob og familie, og i begyndelsen af 2020 besluttede jeg mig for, at opsige mit job for at søge mere fleksibilitet og nye udfordringer. Omstændighederne og held ledte til muligheden for, at starte som advokatfuldmægtig hos min tidligere medstuderende og indehaver af Advokatfirmaet Hedehøj.

Som advokatfuldmægtig her kan jeg fortsat yde den nærværende og professionelle rådgivning og sagsbehandling jeg trives med, men retsområderne og udviklingen har ændret sig gevaldigt. I dag sidder jeg stadig med ansættelsesret men også områder som ejendomsret, selskabsret, konkursret samt flere områder. Jeg elsker at favne bredt, hvilket sikrer den bedste helhedsorienteret rådgivning til klienten, og i sidste ende, det bedste resultat i mine sager. 

Cand Soc. Jur. Sebastian Streit Jeppsen

Advokatsekretær Nynne Aaby Steenhof

Stud.Jur. Mustafa El-Mir

Kontakt os uforpligtende

anmeldelser

Det siger vores kunder

anbefaler
Med min bedste mening vil jeg anbefalede Advokatfirmaet Hedehøj. Daniella Hedehøj er dygtig og præcis advokat. Niki Salimian.
Niki Salimian
Niki Salimian
2021-03-13
anbefaler
Advokatfirmaet Hedehøj kan varmt anbefales. De har hjulpet mig igennem en del både i privat og erhvervs livet. Mvh. Alexander Vig. Vig Entreprise Aps
Alexander Vig
Alexander Vig
2021-01-20
anbefaler
Super professionel rådgivning hele vejen igennem. Det er en fornøjelse, at få en rådgivning, hvor stor tilstedeværelse, høj service, god sparring og vejledning er kendetegnet igennem hele forløbet. Jeg giver hermed de bedste anbefalinger og vil ikke tøve et sekund med at vælge dem igen såfremt jeg skal bruge juridisk bistand
Henrik Ingemand
Henrik Ingemand
2021-01-17
anbefaler
Vi kan varmt anbefale Daniella Hedehøj. Hun har hjulpet os med at købe ejerlejlighed, og har været hurtig, professionel og hjælpsom gennem hele processen. Desuden til en rigtig god pris :)
Kristina Miger
Kristina Miger
2021-01-14
anbefaler
Jeg har flere gange gjordt brug af Advokatfirmaet Hedehøjs professionelle og venlige rådgivning
Rasmus Schmidt
Rasmus Schmidt
2021-01-11
anbefaler
Daniella har hjulpet os godt og trygt igennem sommerhushandel. Hun har været hurtig til at svare, serviceminded, været super kompetent - og det hele til en fair pris. Jeg vil klart bruge hende igen og anbefale hende til andre! :)
Elsebeth Wegeberg Christensen
Elsebeth Wegeberg Christensen
2021-01-06
anbefaler
Vi kan varmt anbefale Daniella Hedehøj. Hun har lige hjulpet os med en ejendoms handel. Hurtig, effektiv, hjælpsom til en fair pris😃
Elena Harders
Elena Harders
2020-10-20
anbefaler
Mange tak til Daniella og Anna for jeres hjælp i vores boligkøb. I har været super kompetente, positive og serviceminded. Det er ikke sidste gang vi bruger jer ☺.
Michelle Olsen
Michelle Olsen
2020-05-29
anbefaler
Hurtig og kompetent håndtering af vores bolighandel - kan absolut anbefales.
Ingrid Nymann
Ingrid Nymann
2020-04-01
anbefaler
Daniella har været grundig og altid til at få fat på, da vi skulle igennem vores første huskøb. Hun har derudover rådgivet os i forbindelse med uoverensstemmelser ved vores salg af andelslejlighed - alt dette uden at tage ekstra for det. Hun er rar, imødekommende og yderst kompetent - og meget ordentlig. Hun får de varmeste anbefalinger herfra.
Stine Bleeg Stenderup
Stine Bleeg Stenderup
2020-02-26