Boligadvokat - Boligpakke 10.000 kr.

Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

  • Få hjælp af advokat med mange års erfaring

For de fleste er det at købe fast ejendom, lejlighed eller fritidshus en stor beslutning, og for mange sker det ikke mere end én eller få gange i deres liv.

At købe fast ejendom er derfor også ofte den største investering man laver. Vi ved hvor vigtigt det er at man føler sig tryg ved sin rådgiver.

Vi rådgiver købere i hele landet, og I behøver derfor ikke bekymre jer om at I køber i vest og vi har kontor i øst. Vores service er landsdækkende.

Vores boligpakke indeholder:

  • Gennemgang af alle dokumenter i handlen
  • Købsaftale
  • Skødeskrivning
  • Tinglysning
  • Refusionsopgørelse

Vi er 100 % uafhængige af ejendomsmæglerne og gør en dyd ud af at yde en god og grundig rådgivning til en fast lav pris på kr. 10.000 inkl. moms.

Brug en advokat i forbindelse med dit køb og du vil være dækket af advokatens ansvarsforsikring.

Det sker at købere spørg, om vi tilbyder ”Købt eller Gratis”. Det er der flere advokater eller ”køberrådgivere” der tilbyder. I vores optik betyder det dog, at rådgiverne ikke er 100 % uafhængige, da de i så fald har en økonomisk interesse i at sørge for at handlen faktisk bliver til noget.

Vores eneste interesse er, at du som køber er tryg og får den bedst mulige rådgivning – hvilket skal være uafhængigt at vores salær.

Vi tilbyder derfor ikke ”Købt eller Gratis”, men har til gengæld valgt en fast lav pris. Vores rådgivning forpligter, hvorfor det også er vigtigt for os, at der ikke er tvivl om evt. interessekonflikter.

Prisen inkluderer alt fra start til slut – dvs. vi gennemgår alle handlens dokumenter, som sælger og mægler fremsender, vi tinglyser skødet og vi koordinerer med mægler og bankerne ift. tinglysning af lån og til sidst udarbejdelse af refusionsopgørelsen.

Viser der sig mangler eller lign. ved ejendommen efter overtagelsen hjælper vi også med den indledende kommunikation med mægler og sælger, så det afdækkes om der kan findes en mindelig løsning.

Er I i tvivl om, om I kan underskrive købsaftalen, så skal I være velkomne til at sende den forbi til et tjek, inden I skriver under.

Udover at vi kan hjælpe dig med din bolighandel, så kan vi også hjælpe dig med nedenstående:

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende

Daniella Hedehøj

Advokat

Mansour Bandri

Advokat

anmeldelser

Det siger vores klienter

anbefaler
Med min bedste mening vil jeg anbefalede Advokatfirmaet Hedehøj. Daniella Hedehøj er dygtig og præcis advokat. Niki Salimian.
Niki Salimian
Niki Salimian
2021-03-13
anbefaler
Advokatfirmaet Hedehøj kan varmt anbefales. De har hjulpet mig igennem en del både i privat og erhvervs livet. Mvh. Alexander Vig. Vig Entreprise Aps
Alexander Vig
Alexander Vig
2021-01-20
anbefaler
Super professionel rådgivning hele vejen igennem. Det er en fornøjelse, at få en rådgivning, hvor stor tilstedeværelse, høj service, god sparring og vejledning er kendetegnet igennem hele forløbet. Jeg giver hermed de bedste anbefalinger og vil ikke tøve et sekund med at vælge dem igen såfremt jeg skal bruge juridisk bistand
Henrik Ingemand
Henrik Ingemand
2021-01-17
anbefaler
Vi kan varmt anbefale Daniella Hedehøj. Hun har hjulpet os med at købe ejerlejlighed, og har været hurtig, professionel og hjælpsom gennem hele processen. Desuden til en rigtig god pris :)
Kristina Miger
Kristina Miger
2021-01-14
anbefaler
Jeg har flere gange gjordt brug af Advokatfirmaet Hedehøjs professionelle og venlige rådgivning
Rasmus Schmidt
Rasmus Schmidt
2021-01-11
anbefaler
Daniella har hjulpet os godt og trygt igennem sommerhushandel. Hun har været hurtig til at svare, serviceminded, været super kompetent - og det hele til en fair pris. Jeg vil klart bruge hende igen og anbefale hende til andre! :)
Elsebeth Wegeberg Christensen
Elsebeth Wegeberg Christensen
2021-01-06
anbefaler
Vi kan varmt anbefale Daniella Hedehøj. Hun har lige hjulpet os med en ejendoms handel. Hurtig, effektiv, hjælpsom til en fair pris😃
Elena Harders
Elena Harders
2020-10-20
anbefaler
Mange tak til Daniella og Anna for jeres hjælp i vores boligkøb. I har været super kompetente, positive og serviceminded. Det er ikke sidste gang vi bruger jer ☺.
Michelle Olsen
Michelle Olsen
2020-05-29
anbefaler
Hurtig og kompetent håndtering af vores bolighandel - kan absolut anbefales.
Ingrid Nymann
Ingrid Nymann
2020-04-01
anbefaler
Daniella har været grundig og altid til at få fat på, da vi skulle igennem vores første huskøb. Hun har derudover rådgivet os i forbindelse med uoverensstemmelser ved vores salg af andelslejlighed - alt dette uden at tage ekstra for det. Hun er rar, imødekommende og yderst kompetent - og meget ordentlig. Hun får de varmeste anbefalinger herfra.
Stine Bleeg Stenderup
Stine Bleeg Stenderup
2020-02-26