Boligadvokat - Boligpakke 5.500 kr.

Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

Boligpakke for 5.500 kr.

Rådgivning der sparer dig penge

Få hjælp af advokat med mange års erfaring

For de fleste er det at købe fast ejendom, lejlighed eller fritidshus en stor beslutning, og for mange sker det ikke mere end én eller få gange i deres liv.

At købe fast ejendom er derfor også ofte den største investering man laver. Vi ved hvor vigtigt det er at man føler sig tryg ved sin rådgiver.

Vi rådgiver købere i hele landet, og I behøver derfor ikke bekymre jer om at I køber i vest og vi har kontor i øst. Vores service er landsdækkende.

Vores boligpakke indeholder:

  • Gennemgang af alle dokumenter i handlen
  • Købsaftale
  • Skødeskrivning
  • Tinglysning
  • Refusionsopgørelse

Vi er 100 % uafhængige af ejendomsmæglerne og gør en dyd ud af at yde en god og grundig rådgivning til en fast lav pris på kr. 5.500 inkl. moms.

Brug en advokat i forbindelse med dit køb og du vil være dækket af advokatens ansvarsforsikring.

Det sker at købere spørg, om vi tilbyder ”Købt eller Gratis”. Det er der flere advokater eller ”køberrådgivere” der tilbyder. I vores optik betyder det dog, at rådgiverne ikke er 100 % uafhængige, da de i så fald har en økonomisk interesse i at sørge for at handlen faktisk bliver til noget.

Vores eneste interesse er, at du som køber er tryg og får den bedst mulige rådgivning – hvilket skal være uafhængigt at vores salær.

Vi tilbyder derfor ikke ”Købt eller Gratis”, men har til gengæld valgt en fast lav pris. Vores rådgivning forpligter, hvorfor det også er vigtigt for os, at der ikke er tvivl om evt. interessekonflikter.

Prisen inkluderer alt fra start til slut – dvs. vi gennemgår alle handlens dokumenter, som sælger og mægler fremsender, vi tinglyser skødet og vi koordinerer med mægler og bankerne ift. tinglysning af lån og til sidst udarbejdelse af refusionsopgørelsen.

Viser der sig mangler eller lign. ved ejendommen efter overtagelsen hjælper vi også med den indledende kommunikation med mægler og sælger, så det afdækkes om der kan findes en mindelig løsning.

Er I i tvivl om, om I kan underskrive købsaftalen, så skal I være velkomne til at sende den forbi til et tjek, inden I skriver under.

Boligadvokat Daniella Hedehøj

Boligadvokat Daniella Hedehøj

Kontakt os uforpligtende

Det siger vores kunder

Emil Bressendorff
Læs mere
Vi siger mange tak for indsatsen til Daniella og Anna - I har virkelig hjulpet os igennem noget, vi aldrig selv havde overkommet.

Få hjælp af boligadvokat