Privatlivspolitik

Selskabsstiftelse

Boligadvokat

Ægtepagt & testamente

Øvrige ydelser

Dataansvar

Jeg prioriterer datasikkerhed og fortrolighed højt. I denne privatlivspolitik kan du læse, hvordan jeg håndterer de oplysninger, jeg kommer i besiddelse af, når du er kunde hos mig og besøger min hjemmeside.

Formål med behandling og kategorier af personoplysninger

I forbindelse med leveringen af mine ydelser kan jeg behandle følgende oplysninger om dig:

Juridiske ydelser:
Hvis du er kunde eller potentiel kunde, behandler jeg som udgangspunkt dine oplysninger for at kunne yde juridisk rådgivning til dig (med henblik på at indgå eller opfylde den aftale vi har med dig eller den virksomhed du repræsenterer).

Selskabsoplysninger er som udgangspunkt ikke er omfattet af databeskyttelsesforordningen, men jeg kan dog efter omstændighederne behandle dine identitets-, kontakt- og professionelle oplysninger, herunder navn, e-mailadresse, telefonnummer, din privatadresse, din stilling, din uddannelsesmæssige baggrund og oplysninger om vores forretningsmæssige relation. Desuden behandler jeg oplysninger om finansielle forhold, herunder betalingsoplysninger og skatteoplysninger. Retsgrundlaget for min behandling er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

Afhængig af de konkrete omstændigheder i den eller de sager, jeg bistår dig med, kan jeg ligeledes behandle følsomme personoplysninger, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f, og/eller oplysninger om strafbare forhold, jf. databeskyttelseslovens § 8, stk. 3 og 4.

Da jeg som advokatvirksomhed er underlagt pligter efter hvidvaskloven i forbindelse med visse af mine juridiske ydelser, vil jeg ligeledes behandle dine personoplysninger i den forbindelse, herunder identitetsoplysninger, fx navn, CPR-nr., pasnummer, etc. Jeg behandler alene identitetsoplysninger indhentet efter hvidvaskloven med henblik på opfyldelse af vores pligter efter denne lov. Identitetsoplysningerne bliver ikke brugt til kommercielle formål. Retsgrundlaget for denne behandling er hvidvaskloven.

Modtagere

Jeg kan i visse tilfælde videregive dine oplysninger til eksterne tredjeparter, hvis jeg bliver pålagt det, eller det er en del af den ydelse, jeg leverer til dig. Det kan fx være til politiet, SKAT, andre offentlige myndigheder, danske eller udenlandske domstole, voldgiftsretter, andre advokatvirksomheder, modparter i sager samt eksterne samarbejdspartnere.

I forbindelse med, at jeg skal indsætte modtagne klientmidler på en klientkonto, har jeg pligt til at videregive klientens identitetsoplysninger til det kontoførende pengeinstitut til brug for dettes opfyldelse af de pligter, der påhviler det efter hvidvaskloven.

Tredjelande

Jeg overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande (lande uden for EU/EØS).

Sikkerhed

Jeg har høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Derfor har jeg en række interne procedurer og politikker, der sikrer, at jeg lever op til mine høje sikkerhedsstandarder og således opfylder kravene om implementering af passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Dermed gør jeg mit bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Hvis du har behov for at sende os følsomme personoplysninger, anbefaler jeg, at du benytter kryptering, fx sikker e-mail eller kodebeskyttet fil (Word eller PDF format).

Opbevaring og sletning

Jeg sletter dine personoplysninger, når jeg ikke længere har behov for at behandle dem til at opfylde et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor. Særlige lovregler, herunder i fx bogførings-, hvidvask- og forældelsesloven, kan dog give mig pligt eller ret til at opbevare dem i længere tid. Oplysningerne kan også behandles og opbevares længere, hvis de er anonymiseret.

Personoplysninger, som jeg har indhentet efter hvidvaskloven, opbevares i 5 år efter klientforholdets ophør og slettes derefter.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som jeg behandler om dig, med visse undtagelser, der er fastsat i lovgivningen. Derudover kan du gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Endvidere har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller bede mig om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du beder om det, vil jeg slette de personoplysninger, som jeg har registreret om dig, uden unødigt ophold, medmindre jeg kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er nødvendigt for at besvare en henvendelse fra dig.

Under visse omstændigheder kan du også anmode om, at jeg giver dig en kopi af dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, og anmode om, at vi transmitterer oplysningerne til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Hvis jeg behandler dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte mig. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil jeg ophøre med at behandle dine personoplysninger, medmindre jeg er berettiget eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til lovgivningen. Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder som beskrevet ovenfor, er du til enhver tid velkommen til at kontakte mig.

Jeg beder om, at du i forbindelse med henvendelser vedrørende dine rettigheder giver mig tilstrækkelige oplysninger til, at jeg kan behandle din henvendelse, herunder dit fulde navn og din e-mailadresse, så jeg kan identificere dig og svare på din anmodning. Jeg vil svare på din henvendelse hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, som jeg behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også indgive en klage til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5. sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk

anmeldelser

Det siger vores kunder

anbefalerBekræftet
Med min bedste mening vil jeg anbefalede Advokatfirmaet Hedehøj. Daniella Hedehøj er dygtig og præcis advokat. Niki Salimian.
Niki Salimian
Niki Salimian
2021-03-13
anbefalerBekræftet
Advokatfirmaet Hedehøj kan varmt anbefales. De har hjulpet mig igennem en del både i privat og erhvervs livet. Mvh. Alexander Vig. Vig Entreprise Aps
Alexander Vig
Alexander Vig
2021-01-20
anbefalerBekræftet
Super professionel rådgivning hele vejen igennem. Det er en fornøjelse, at få en rådgivning, hvor stor tilstedeværelse, høj service, god sparring og vejledning er kendetegnet igennem hele forløbet. Jeg giver hermed de bedste anbefalinger og vil ikke tøve et sekund med at vælge dem igen såfremt jeg skal bruge juridisk bistand
Henrik Ingemand
Henrik Ingemand
2021-01-17
anbefalerBekræftet
Vi kan varmt anbefale Daniella Hedehøj. Hun har hjulpet os med at købe ejerlejlighed, og har været hurtig, professionel og hjælpsom gennem hele processen. Desuden til en rigtig god pris 🙂
Kristina Miger
Kristina Miger
2021-01-14
anbefalerBekræftet
Jeg har flere gange gjordt brug af Advokatfirmaet Hedehøjs professionelle og venlige rådgivning
Rasmus Schmidt
Rasmus Schmidt
2021-01-11
anbefalerBekræftet
Daniella har hjulpet os godt og trygt igennem sommerhushandel. Hun har været hurtig til at svare, serviceminded, været super kompetent – og det hele til en fair pris. Jeg vil klart bruge hende igen og anbefale hende til andre! 🙂
Elsebeth Wegeberg Christensen
Elsebeth Wegeberg Christensen
2021-01-06
anbefalerBekræftet
Vi kan varmt anbefale Daniella Hedehøj. Hun har lige hjulpet os med en ejendoms handel. Hurtig, effektiv, hjælpsom til en fair pris😃
Elena Harders
Elena Harders
2020-10-20
anbefalerBekræftet
Mange tak til Daniella og Anna for jeres hjælp i vores boligkøb. I har været super kompetente, positive og serviceminded. Det er ikke sidste gang vi bruger jer ☺.
Michelle Olsen
Michelle Olsen
2020-05-29
anbefalerBekræftet
Hurtig og kompetent håndtering af vores bolighandel – kan absolut anbefales.
Ingrid Nymann
Ingrid Nymann
2020-04-01
anbefalerBekræftet
Daniella har været grundig og altid til at få fat på, da vi skulle igennem vores første huskøb. Hun har derudover rådgivet os i forbindelse med uoverensstemmelser ved vores salg af andelslejlighed – alt dette uden at tage ekstra for det. Hun er rar, imødekommende og yderst kompetent – og meget ordentlig. Hun får de varmeste anbefalinger herfra.
Stine Bleeg Stenderup
Stine Bleeg Stenderup
2020-02-26